Ymere heeft drie nieuwe co-makers voor reparatieonderhoud

woensdag 19 juli 2017

Ymere heeft drie partijen geselecteerd voor het reparatieonderhoud van hun woningvoorraad: KBK Bouwgroep, Coen Hagedoorn Bouwgroep en Qbuild Holding. Deze co-makers hebben in de selectieprocedure laten zien dat ze de expertise en visie hebben om samen met Ymere onze huurders nog beter te bedienen.

Ymere selecteert drie co-makers reparatieonderhoud

Reparatieonderhoud

Lekkage van de bovenburen, tegels die loslaten of een voordeur die niet meer op slot wil. Ymere heeft, met meer dan 75.000 sociale huurwoningen, te maken met uiteenlopende reparatieverzoeken. Al deze situaties hebben twee dingen met elkaar gemeen: het is vervelend en het moet worden opgelost.

Waarom co-makers

Helemaal voorkomen dat er zulke situaties ontstaan is niet mogelijk. Wel willen we er op de juiste manier mee omgaan. Alleen het repareren van het defect is niet voldoende. De begeleiding van- en het contact met de huurder is mogelijk nog belangrijker. We komen ten slotte bij de huurder thuis, in hun persoonlijke en veilige omgeving. Het is belangrijk dat de huurders vertrouwen hebben in onze medewerkers en in onze service.

Drie co-makers

Ymere gaat samen met KBK Bouwgroep, Coen Hagedoorn Bouwgroep en Qbuild Holding het reparatieonderhoud verder verbeteren. Zo kunnen we meer kwaliteit bieden aan onze huurders. Het komende half jaar zullen we de samenwerking en de overeenkomst die daarbij hoort samen gaan vormgeven.

drie co-makers reparatieonderhoud


Newsalert

Meld u aan voor de newsalert en ontvang bij nieuwe artikelenĀ een melding in uw mailbox.


Deel deze pagina

Plaats op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Google+ Deel op WhatsApp