Karin de Graaf nieuw lid raad van commissarissen Ymere

donderdag 1 februari 2018

Karin de Graaf treedt per 1 februari 2018 toe tot de raad van commissarissen van Ymere.Karin de Graaf

Karin de Graaf heeft veel ervaring op het gebied van vastgoed en volkshuisvesting. Op dit moment is zij eigenaar van Karin de Graaf Advies en Management BV. Een bureau voor advies en managementdiensten op het gebied van vastgoed en volkshuisvesting.

De Graaf begon haar carrière in de gemeentelijke politiek. Eerst als gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor D66 in Den Haag en daarna in het Stadsgewest Haaglanden. Daar is haar liefde ontstaan voor de stadsvernieuwing, volkshuisvesting en ruimtelijke ordening. Daarna heeft De Graaf verschillende bestuurlijke en directiefuncties bekleed binnen zowel de profit als de non-profit sector bij onder andere Woningbeheer, Bouwinvest en het Wooninvesteringsfonds.

De Graaf kijkt uit naar de samenwerking: ”Ymere is een professionele organisatie met een maatschappelijke opgave en een forse vraag naar betaalbare woningen in de dynamische Metropoolregio Amsterdam. Op basis van mijn kennis en ervaring en met betrokkenheid wil ik bijdragen aan het realiseren van de ambities. Daarvoor moet ik weten wat er speelt en leeft en tegelijkertijd onafhankelijk en op afstand blijven om te toetsen en te adviseren vanuit mijn rol als toezichthouder.”

Met de voordracht van Karin de Graaf is de raad van commissarissen weer compleet. Deze bestaat nu uit: Guido van Woerkom (voorzitter), Elfrieke van Galen (vice-voorzitter), Mavis Carrilho, Karin de Graaf, Alex de Groot en Vincent Gruis.


Newsalert

Meld u aan voor de newsalert en ontvang bij nieuwe artikelen een melding in uw mailbox.


Deel deze pagina

Plaats op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Google+ Deel op WhatsApp